MOBISTAR CONCEPT

Mobistar

Interesse in dit product?

Vraag hier uw offerte of bel 056 75 31 70

Afbeeldingen

Categorie

MELKSTAL TYPES

Artikelnummer

MOBISTAR CONCEPT

Beschrijving

De MobiStar is een klant-en-klaar volledig geïntegreerd melksysteem. Doordat het is ingebouwd in een metalen frame, kan het als één geheel gemakkelijk worden getransporteerd. Hierdoor is het systeem snel en flexibel inzetbaar met een minimum aan installatiekosten en opstarttijd. ’s Morgens leveren, is ’s avonds melken.

Het MobiStar concept omvat 2 verschillende uitvoeringen t.w.: MobiStar Swing-Over en MobiStar 2B met beweegbaar koeplatform. Aanschaf kan op diverse manieren: kopen, huren, huurkoop met terugkoopgarantie of lease.

MobiStar Swing-Over

Bij deze melkstal staan de koeien aan 2 zijden van de melker met 1 rij melkstellen. Tijdens het melken van de ene zijde kunnen de koeien aan de andere zijde worden gewisseld. Deze melkstallen hebben een capaciteit van 50-90 koeien per uur afhankelijk van de grootte en het type.

 

 

MobiStar 2G met beweegbaar koeplatform

Koeien kunnen gelijkvloers het platform oplopen waarna het platform omhoog gaat voor het melken. Na het melken daalt het platform weer en kunnen de koeien de stal gemakkelijk verlaten. De MobiStar 2G is zo flexibel, waardoor deze nog makkelijker inzetbaar is als tijdelijke melkstal. Voor bedrijven die ’s zomers in de weide willen melken en ’s winters in de stal, is de MobiStar 2G de ultieme oplossing.

 

 

< Terug naar overzicht