Producten in de kijker

SVEA NIMBO

SVEA NIMBO

Robotpusher SVEA NIMBO

  • Visuele Navigatie
  • Real-time Monitoring op Afstand
  • Snellader
  • Krachtige Motor
  • Compact Ontwerp
  • Eenvoudig onderhoud

meer info

offerte

Alles voor de melkveehouder

Distrifarm is als toeleveringsbedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van veehouderijmateriaal in België, Luxemburg en Frankrijk. Dit uit zich door de verkoop van een groot gamma aan verbruiksgoederen (consumables) en complete stalinrichting voor de melkveehouderij.

Het bedrijf is opgedeeld in 2 gamma's :
- DISTRIFARM voor de verbruiksartikelen, kleine veeteeltbenodigdheden en hygiëneproducten (Bijv mineralenbolussen, dipmiddelen, melkmachinereiniging, veeartsnijmaterialen,...)
- DAIRYFARM voor de stalinrichting en kalveropfoksystemen (Bijv stalgordijnen, HOOFBOY, ligboxen, bekapboxen, melktaxi's, kalveriglo's, verlichting, hekwerk,...)

Distrifarm is een innoverend bedrijf en zoekt steeds nieuwigheden wereldwijd die u als klant helpen in het management en optimalisering van uw beroep als melkveehouder.

Uw tevredenheid is ons belangrijkste objectief. Daarom zijn wij heel streng op de kwaliteit van onze producten en onze service, zodat deze overeenstemmen met uw eisen en verlangens.

Aarzel niet ons te contacteren of bezoek ons op de vele beurzen/opendeurdagen waaraan wij participeren.

Contacteer ons

Laatste nieuws

Win 1 jaar gratis Nimbo! / Gagnez 1 An gratuit Nimbo!

woensdag 22 november 2023

Vul dit formulier volledig in om deel te kunnen nemen. / Complétez le formulaire suivant pour participer au concours. 

U vindt het wedstrijdreglement op het einde van het invulformulier. / Vous trouverez les conditions générales à la fin du formulaire.

 

Lees meer